ialovenionline

Guvernare locală

caini vagabonzi ialoveni 2021Foto: câini vagabonzi pe strada Alexandru cel Bun, în preajma unui teren de joacă și a blocurilor locative

Câinii fără adăpost – Consultare publică organizată de Primăria Ialoveni

21 iunie 2021
690 vizualizări

Locuitorii orașului Ialoveni sunt invitați de Primărie la o consultare publică ce vizează problema câinilor fără adăpost. 

Evenimentul va avea loc marți, 22 iunie 2021, ora 17:00, în sala de ședințe a primăriei de la etajul doi și va fi transmis online pe pagina oficială de Facebook. Astfel, cetățenii interesați de subiect pot participa la ședință cu prezența fizică sau pot să urmărească discuțiile online și să adreseze întrebări în scris în timpul consultărilor.

Scopul acestei ședințe este de a identifica, împreună cu cetățenii, cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor legate de câinii vagabonzi din localitate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările