ialovenionline
camera supraveghere ialoveni

Camere de supraveghere a traficului rutier, instalate în orașul Ialoveni

28 noiembrie 2021
2432 vizualizări

În orașul Ialoveni vor fi instalate două camere de supraveghere a traficului rutier. Este vorba despre un proiect de extindere a sistemului de supraveghere a traficului pe traseele naționale cu 23 de puncte, inclusiv în orașul Ialoveni.

Cele două camere, vor fi amplasate pe ambele sensuri ale traseului R3, km 9+900 m – intrarea în orașul Ialoveni prin sectorul Moldova.

Valoarea totală a contractului pentru toate cele 23 de puncte este de 20,7 milioane cu TVA (17,3 milioane fără TVA), iar compania care a câștigat licitația este Rapid Link SRL, companie care a livrat și instalat camerele de supraveghere pentru alegerile din 2019, dar și camerele de supraveghere și monitorizare a susținerii examenelor pentru obținerea permisului auto.

Instalarea camerelor de supraveghere pe cele 23 de trasee naționale a început în luna septembrie și urmează a fi finalizată curând.

Camerele de supraveghere vor măsura atât viteza de deplasare a mașinilor, cât și respectarea marcajului rutier.

camera de supraveghere trafic Ialoveni
camere supraveghere 1
camere supraveghere 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările