ialovenionline
Rusestii Noi casa de cultura 1

Casa de Cultură din Ruseștii Noi, dotată cu sistem de supraveghere video în urma Acordului de înfrățire cu o comună din România

11 octombrie 2021
752 vizualizări

Casa de Cultură din comuna Ruseștii Noi a fost dotată cu sistem de supraveghere video, în urma semnării Acordului de Înfrățire cu comuna Tomșani, județul Prahova, România. Potrivit primarei din Ruseștii Noi, Valentina Meșină, sistemul de supraveghere este un cadou din partea autorităților din Tomșani, sistemul fiind chiar și instalat de către un muncitor venit din România, alături de de primarul din România, Mihai Florin Pelin.

Acordul de înfrățire între comuna Tomșani, județul Prahova, România și comuna Ruseștii Noi, Republica Moldova, a fost semnat la 19 septembrie 2021, de Hramul bisericii “Minunea Sf. Arhanghel Mihail”, biserică în construcție, din satul Ruseștii Vechi.

„Mulțumim Consiliului local Tomșani și primarului Mihai Florin Pelin pentru deschiderea și dorința de a ne apropia și a ne cunoaște mai bine. Sperăm să avem o prietenie strânsă, în vederea stabilirii unor relații de colaborare multilaterale între comunele noastre”, afirmă autoritățile locale din Ruseștii Noi.

rusestii noi casa de cultura

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările