ialovenionline
teren bardar

Cât a încasat Primăria Bardar din vânzarea unui teren de 20 m² de la intrarea în localitate

15 octombrie 2021
1189 vizualizări

63 de mii de lei a obținut Primăria Bardar în urma licitației de vânzare a unui teren de 20 de metri pătrați de la intrarea în localitate. Cea de-a doua licitație de vânzare a acestui teren a fost îndeplinită și finalizată, după ce în urma primei licitații, care  a avut loc în luna martie, cumpărătorul nu și-a onorat obligațiile până la capăt, iar rezultatele licitației au fost anulate.

Cea de-a doua licitația a avut loc la 10 septembrie, iar în urma acesteia, câștigător a fost declarat Gutium Denis. Potrivit primarului, este vorba despre agentul economic care deține plăcintăria din imediata apropiere a terenului vizat.

Suma inițială de vânzare a terenului a fost de 50 de mii de lei, iar terenul a fost adjudecat pentru o sumă de 60 de mii de lei. În bugetul localității au ajuns și 3 mii de lei, achitați pentru taxa de participare. Astfel, suma încasată de autorități pentru acest teren este de 63 de mii de lei.

De data aceasta, câștigătorul și-a onorat obligațiile, iar după decizia Consiliului local de aprobare a rezultatelor licitației, Denis Gutium este proprietarul acestui teren.

238908538 566660968109563 3862195214962113387 n
rezultate licitatie bardar

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările