ialovenionline

Guvernare locală

Câți angajați ar trebui să aibă instituțiile medicale din raionul Ialoveni conform legii

6 aprilie 2021
140 vizualizări

Instituțiile medicale din raionul Ialoveni ale căror fondator este Consiliul raional Ialoveni le-a fost aprobat numărul de angajați pe care îl pot avea în cadrul respectivelor instituții. Începând de la directori până la infiermieri și alt personal auxiliar.

Conform deciziei CRI aprobate la ședința din 4 martie 2021, personalul este împărțit în două categoeii de salarizare: state de personal contractate cu Compania Națională de Asigurări în Medicină și state de personal ale căror salarii pot fi achitate din mijloacele contra plată pe care le colecteză instituțiile medicale din prestarea anumitor servicii.

De remarcat că aceste state de personal este numărul ideal de angajați pe care ar trebuie să le aibă instituțiile medicale din localitățile din raionul Ialoveni. Însă multe unități de medici, asistente medicale și nu doar rămân vacante cu anii și suplinite prin cumul de alți angajați.

IMPS Spitalul raional Ialoveni are circa 282,25 de state de personal, dintre care 266,25 în baza contractului cu CNAM. Astfel, la Spitalul raional Ialoveni pot fi angajați circa 71,74 unități de medici, plus, 4,25 unități de personal din mijloace contra plată, 95,75 asistente medicale, 76 unități de personal infiermiere

IMPS Centrul de Sănătate Ialoveni sau medicina de familie din orașul Ialoveni pot fi contractate circa 219,75 de personal.

IMPS Centrul de Sănătate Horești:

IMPS Centrul de Sănătate Ruseștii Noi:

IMPS Centrul de Sănătate Mileștii Mici:

IMPS Centrul de Sănătate Bardar:

IMPS Centrul de Sănătate Țîpala:

IMPS Centrul de Sănătate Costești:

IMPS Centrul de Sănătate Răzeni:

IMPS Centrul de Sănătate Puhoi:

IMPS Centrul de Sănătate Văsieni:

IMPS Centrul Stomatologic Raional Ialoveni:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

87 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările