ialovenionline
photo 2024 02 28 11 01 32

Caviar cumpărat de pe piața neagră din Ucraina și Rusia, vândut de doi ialoveneni

28 februarie 2024
241 vizualizări

Polițiștii din Ialoveni au deconspirat o femeie de 23 de ani și un bărbat de 33 de ani din orașul Ialoveni care ar comercializa caviar fără acte de proveniență și fără eliberarea bonurilor fiscale.

Peste 100 de borcane cu caviar, zeci de pachete cu ton ambalat au fost ridicate în cadrul perchezițiilor efectuate în trei locuințe din municipiul Chișinău și orașul Ialoveni, precum și în două automobile. Valoarea mărfii depășește suma de 100 000 de lei.  

Marfa ar fi fost cumpărată de pe piața neagră din Ucraina și Rusia, ulterior era ambalată, păstrată și comercializată prin diferite metode, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

De asemenea au fost ridicate etichete autoadezive, cântare și înscrisuri de ciornă. 

Produsele au fost ridicate  și remise pentru efectuarea expertizei la ANSA.

În acest context, Poliția îndeamnă cetățenii să nu se expună riscului și să cumpere produse doar din locuri autorizate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările