ialovenionline
luceafarul 1 scaledStrada Luceafărul după o ploaie mai puternică. Este una din cele mai stricate străzi din or. Ialoveni

Ce străzi și drumuri urmează să fie reparate în anul 2021 în orașul Ialoveni

30 noiembrie 2020
1550 vizualizări

În prezentarea publică a proiectului Bugetului orașului Ialoveni pentru anul 2021, Primăria Ialoveni a afișat și o listă de străzi și drumuri care urmează să fie reparate, asfaltate în anul 2021.

Întrebat despre criteriile după care au fost selectate, viceprimarul Radu Chilaru a spus că în primul rând au fost incluse străzile care nu s-a reușit să fie reparate în anul 2020, iar al doilea criteriu pentru includere la reparat au fost cererile de solicitare reparație venite de la locuitorii orașului, în ultimii ani.

Bugetul planificat în anul 2021 pentru reparația străzilor este de peste 6 milioane de lei. Cea mai mare suma de bani care a fost planificată vreodată în bugetul orașului pentru reparația drumurilor.  

reparatii drumuri 2021 ialoveni

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările