ialovenionline
2

CEC a stabilit componența Consiliului electoral al circumscripției electorale din raionul Ialoveni. Vezi cine sunt membrii

22 septembrie 2023
567 vizualizări

11 membri au fost aprobați de Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru componența Consiliului electoral al circumscripției electorale din raionul Ialoveni nr. 21, pentru alegerile locale din 5 noiembrie. Potrivit hotărârii CEC, președintele Consiliului electoral a fost desemnat Adrian Gamarța-Eșanu, iar trei partide politice au câte un reprezentant în Consiliul electoral: Partidul Politic „Partidul Socialiştilor din Republica Moldova”, Partidului Comuniştilor din Republica Moldova și Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

cu privire la confirmarea componentei nominale a Consiliului electoral al circumscriptiei electorale

 Consiliul electoral urmează să constituie:
a) circumscripțiile electorale de nivelul întâi, până la 21 septembrie 2023;
b) consiliile electorale de circumscripție de nivelul întâi, până la 26 septembrie 2023;
c) secțiile de votare, până la 1 octombrie 2023;
d) birourile electorale ale secțiilor de votare, până la 11 octombrie 2023.

De asemenea, consiliile electorale de circumscripție de nivelul întâi și a birourilor electorale ale secțiilor de votare, consiliul electoral va decide asupra degrevării sau convocării unei persoane din componența acestora.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările