ialovenionline
servicii gratuite

Cetățenii vor beneficia gratuit de servicii stomatologice și screening pulmonar. Vezi ce localități sunt vizate

14 noiembrie 2023
385 vizualizări

Locuitorii câtorva localități din raionul Ialoveni vor beneficia gratuit de servicii stomatologice și screening pulmonar, în această săptămână, anunță Compania Națională de Asigurări în Medicină.

Potrivit instituției, echipele mobile de medici specialiști continuă să ofere populației consultații profilactice gratuite, iar serviciile medicale sunt acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Pentru serviciul de radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice vor beneficia cetățenii din:
– orașul Ialoveni, în perioada 14-16 noiembrie;
– localitatea Puhoi, pe 17 noiembrie.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în comuna Țipala,  în perioada 13-17 noiembrie.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, pe 13 noiembrie au avut loc examenul profilactic gratuit și în localitatea Bardar, iar în această săptămână consultații de acest gen sunt desfășurate și în raionul Călărași.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările