ialovenionline
5fa7d97392bce scaled

Cigîrleni: Planul de salubrizare și amenajare a teritoriului pentru anul 2022 ar putea fi aprobat la ședința consiliului din 22 februarie

21 februarie 2022
522 vizualizări

O dispoziție a primarului, Sergiu Erizanu din 14.02.2022 anunță convocarea ședinței Consiliului local pentru 22 februarie 2022. Ședința ordinară va avea loc în incinta Primăriei Cigîrleni și vor fi discutate 9 puncte, conform ordinei de zi.

Printre subiectele care ar putea fi aprobate de consilieri sunt:

  • Planul de salubrizare și amenajare a teritoriului pentru anul 2022
  • Modificarea bugetului local
  • Aprobarea proiectului investițional
  • Alocarea resurselor financiare din soldul disponibil
  • Construcția unor porțiuni de drum din beton

Potrivit proiectului de decizie ce prevede salubrizarea și amenajarea teritoriului în 2022 sunt prevăzute acțiuni de curățare a drumurilor, lichidarea gunoiștelor și sancționarea celor care continuă să arunce deșeuri în locuri nepermise.
De asemenea, se prevede atragerea în activități de salubrizare a elevilor, agenților economici și organizații din localitate.

Sursă foto: casata.md


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările