ialovenionline

Guvernare locală

cigirleni

Cigîrleni: Spațiul din clădirea Centrului de Sănătate va fi dat în arendă

11 iulie 2023
523 vizualizări

Clădirea Centrului de Sănătate din Cigîrleni va fi dat în arendă pe un termen de cinci ani. Un contract de locațiune va fi semnat între primăria Cigîrleni și cabinetul individual al medicului de familie „Pleșca Elena”, pentru prestarea serviciilor medicale. Decizia a fost aprobată de consilieri la ședința consiliului, din 30 iunie. 

Potrivit deciziei consiliului, începând din 1 iulie 2023, suprafața de 128.40 m.p. din bunul imobil cu numărul cadastral 2316205.8812.01 va fi  dat în arendă pentru o perioadă de cinci ani, medicului de familie Pleșca Elena. Conform raportului de evaluare, fondatoarea cabinetului individual va achita o plată de 50. 400 de lei anual, pentru suprafața solicitată.

Ala Andronic, secretara consiliului Cigîrleni spune că: „Au fost două opțiuni de comodat (gratuit) și de locațiune (arendă), toți consilierii au votat de locațiune, pentru că trebuie să avem și venituri în bugetul local”.

Tot ea menționează „până nu demult clădirea era în gestiunea Consiliului raional Ialoveni, abia anul acesta am obținut dreptul de proprietate publică a primăriei”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările