ialovenionline
Screenshot 2024 02 21 at 15.49.32

Cigîrleni: Un bărbat a fost înjunghiat de vecin

21 februarie 2024
588 vizualizări

Un bărbat din Cigîrleni și-a înjunghiat vecinul, în plină stradă, în urma unui conflict. Poliția din Ialoveni a fost sesizată despre acest caz în jurul orei 12:40.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat de două ori cu un cuțit, iar făptașul a fugit într-o direcție necunoscută.

În scurt timp polițiștii au depistat atacatorul, care s-a aruncat într-o fântână. Oamenii legii au reacționat imediat și au salvat suspectul. La fața locului a fost solicitată și ambulanța.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital în stare gravă.

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru tentativă de omor. Potrivit legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la 15 ani.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările