ialovenionline
big taberele de odihna pentru copii si au inceput activitatea cat costa biletul pentru 10 zile 1559654333.pngfoto simbol

Circa 100 de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară din județul Dâmbovița, România

20 mai 2024
541 vizualizări

Circa 100 de copii din Raionul Ialoveni vor merge și în această vară, gratuit, la o tabără de odihnă din Județul Dâmbovița, România. Este vorba despre un proiect dintre Consiliul Raional Ialoveni și Consiliul Județean Dâmbovița din România, ca și rezultat al înfrățirii dintre Ialoveni și Dâmbovița, acord semnat la 15 mai 2015.

Acesta este al șaselea an în care Consiliul Județean Dâmbovița va oferi foi de odihnă pentru copiii din Raionul Ialoveni.

Potrivit vicepreședintelui raionului Ialoveni, Eugen Secrieru, cheltuielile pentru cazarea și alimentația copiilor sunt asigurate în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în timp ce Consiliului Raional Ialoveni îi revin cheltuielile legate de transport. În acest context, consiliul a alocat deja, prin decizia consilierilor din 17 mai, 100 de mii de lei pentru transportul copiilor în două tururi.

Lista elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional, în baza propunerilor venite din partea școlilor din raion.

De asemenea, consilierii au aprobat și alocarea a 1,3 milioane de lei pentru odihna a 430 de copii din raion în taberele de vară din Republica Moldova.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările