ialovenionline

Guvernare locală

Foto: ședința CRESPI din 15 martie 2021

Cod roșu de alertă în raionul Ialoveni. Procesul educațional se va desfășura parțial online, iar slujbele religioase interzise

15 martie 2021
215 vizualizări

Astăzi, 15 martie 2021, Comisia teritorială extraordinară pentru sănătate publică din Ialoveni a decis instituirea nivelului de alertă cod roșu pe teritoriul raionului.

Luând în considerație agravarea situației epidemiologice, Comisia a hotărât că procesul educațional să fie reluat cu prezența fizică doar a preșcolarilor, elevilor din ciclu primar și a elevilor claselor IX și XII, cu mențiunea că clasele în care numărul elevilor depășește 20 de persoane, prezența fizică va fi de 50%. Clasele V – VIII și X – XI vor desfășura procesul educațional la distanță. Excepție de la aceste măsuri vor face instituțiile de învățământ din Cărbuna, Hansca și Văratic, datorită numărului redus de infectări în localități.

Totodată, membrii comisei au decis interzicerea desfășurării slujbelor religioase în incinta tuturor lăcașelor de cult de pe teritoriul raionului Ialoveni, pentru perioada 15.03.2021 – 01.04.2021.

Alte prevederi ale Hotărârii Comisiei teritoriale extraordinare pentru sănătate publică nr. 25 pot fi consultate în documentul de mai jos.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările