ialovenionline

Guvernare locală

infratire razeni magurele scaledFoto: Primarii or. Măgurele, Narcis Constantin și com. Răzeni, Ion Crețu, în cadrul semnării Actului de înfrățire

Comuna Răzeni este ajutată de orașul Măgurele din România cu 1,5 milioane lei pentru implementarea a două proiecte de infrastructură

1 aprilie 2021
1825 vizualizări

Cele două decizii de aprobare a sprijinului financiar urmează să fie consemnate la ședința Consiliul comunal Răzeni, care va avea loc mâine, 2 aprilie 2021.

Banii alocați sunt destinați cofinanțării a două proiecte „Procurarea materialelor de construcție pentru reparația străzilor 8 Martie și Grigore Bivol” și „Consolidarea ravenei și evaluarea apelor de suprafață în satul Răzeni, raionul Ialoveni”.

Sprijinul acordat s-a realizat în baza acordului de înfrățire între comuna Răzeni din raionul Ialoveni și orașul Măgurele din județul Ilfov, semnat pe 1 decembrie 2017, la Palatul Brâncovenesc din Mogoșoaia, România.

Proiectele de decizii:

deicizie sprijin romania 1
deicizie sprijin romania 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările