ialovenionline

Guvernare locală

comuna padureni vaslui slide2 1024x512 1

Comuna Zâmbreni se va înfrăți cu o localitate din județul Vaslui, România

4 iunie 2023
334 vizualizări

Comuna Zâmbreni urmează să semneze un Acord de înfrățire cu comuna Pădureni, județul Vaslui, România. Consiliul local a semnat o decizie prin aprobă semnarea acordului.

„Vom înfăptui înfrățirea la 11 iunie, când va avea loc un Festival la Zâmbreni. Va veni o delegație din comuna Pădureni și vom semna Acordul. Festivalul îl facem împreună cu Primăria Pădureni, din România vor veni șase fanfare”, spune primarul comunei Zîmbreni, Daniel Țonu.

Pădureni va fi cea de-a doua localitate românească, cu care Zîmbreni va avea semnat un Acord de colaborare, după orașul Bragadiru din județul Ilfov.

„Primăria Pădureni este una din cele mai dezvoltate primarii din județul Vaslui. Eu am fost la ei și am văzut, sunt foarte dezvoltați, au multe proiecte, avem de la cine lua exemplu”, mai spune Daniel Țonu.

Potrivit Primarului, o altă localitate românească, cu care există intenții de semnare a unui acord de colaborare este comuna Cozmești, județul Iași.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările