ialovenionline
costesti 920x517 1

Concurs// Premii de 15 000, 10 000 și 5 000 de lei pentru cele mai curate și amenajate regiuni din satul Costești

26 aprilie 2021
559 vizualizări

Primăria satului Costești în colaborare cu Consiliul Local anunță despre desfășurarea concursului „Cea mai curată și amenajată regiune din satul Costești!”.

Concursul are drept scop dezvoltarea tradițiilor naționale de amenajare și și întreținere exemplară a localității, susținerea activităților practice de protecție a mediului și promovarea tendințelor actuale de modernizare a satelor. 

Premiile prevăzute pentru concurs sunt:

Premiul I – 15 000 lei;

Premiul II – 10 000 lei;

Premiul III – 5 000 lei.

Concursul se va desfășura în perioada 23– 30 aprilie 2021. Evaluarea va avea loc vineri, 30 aprilie 2021 de către o comisie formată din consilieri locali și lucrători ai aparatului primăriei Costești.

Despre criteriile de evaluare a câștigătorilor pentru Concursul Local  ”Cea mai curată și amenajată regiune din satul Costești!”, vedeți pe costești.md.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările