ialovenionline

Guvernare locală

1 prima transmitere de funcții scaled

Conducător nou la Spitalul raional Ialoveni

9 octombrie 2020
1187 vizualizări

Spitalul raional Ialoveni are director nou, în persoana lui Dinu Șargu, câștigător al concursului pentru această funcție organizat de Ministerul Sănătății.

Consiliul raional Ialoveni, cu unanimitate de voturi, a aprobat la ședința din 26 august 2020 numirea lui Dinu Șargu în funcția de director al Instituției Medico-Sanitare Publice Spitalul raional Ialoveni.

De asemenea, consilierii au aprobat și încetarea contractului cu Mihail Cotovan, care a fost director al Spitalui raional în ultimii 5 ani, din aprilie 2015.
Mihai Cotovan a ținut și un discurs la tribuna consiliului în care a vorbit despre activitatea sa de director și ia urat succes noul director.

Vedeți video:

Noul director a făcut o scurtă prezentare despre activitatea sa și a promis că peste 2 luni va veni cu un raport de evaluare despre Spitalului raional, în fața consilierilor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările