ialovenionline
1

Conducătorul auto a unui Ford Focus depistat în stare de ebrietate avansată, în orașul Ialoveni

21 noiembrie 2022
616 vizualizări

În această dimineață, în orașul Ialoveni a fost depistat un conducător auto cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1, 67 mg/l. Bărbatul de 35 de ani este originar din Hâncești și urmează să fie cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Potrivit Poliției, în dimineața zilei de 21 noiembrie în jurul orei 6:20, un echipaj al  Inspectoratului de poliție Ialoveni, patrulând prin oraș, a observat un automobil care se deplasa haotic.

„ În rezultatul testării cu aparatul Drager s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 1, 67 mg/l”, precizează poliția.

Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială. Acesta urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

În acest weekend, 20 de șoferi din țară au fost depistați și înlăturați de la volan pentru conducere în stare de ebrietate; peste 1800 au fost sancționați pentru că au ignorat prevederile regulamentului circulației rutiere, iar 4 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică.

Poliția îndeamnă conducătorii auto: „dacă ați consumat alcool NU urcați la volan”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările