ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Bardar

Conprimserv-Bardar are un nou director. Ce salariu va avea

10 august 2021
622 vizualizări

Întreprinderea Municipală  ”Conprimserv-Bardar”  are un nou director. La ultima ședință a Consiliului sătesc, aleșii locali au aprobat unanim numirea lui Victor Plugaru în funcția de administrator al întreprinderii.

Funcția de administrator al Conprimserv-Bardar este vacantă începând cu 1 iunie 2021, mandatul fostului director expirând.  La 21 iulie a avut loc concursul, iar maxim de puncte a acumulat Victor Plugaru, actualul director interimar al întreprinderii.

Spre deosebire de fostul director, care și-ar fi majorat singur salariul, după spusele primarului, de data aceasta, pentru noul director, prin decizia consilierilor s-a stabilit un salariu lunar de 10 mii de lei.

Primăria este cea care se va ocupa de încheierea contractului de muncă, a declarat primarul localității.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările