ialovenionline

Guvernare locală

sedinta Costesti

Consilierii din Costești au alocat mai multe sume de bani, la ultima ședință. 90.000 de lei pentru Ziua Independenței și Ziua Limbii Române

4 august 2021
1110 vizualizări

Consilierii din satul Costești au aprobat, la ultima ședință a consiliului, alocarea mai multor sume de bani din bugetul localității.

Astfel, pentru reparația unei săli de clasă din cadrul Liceului Teoretic Costești, mai axact pentru procurarea materialelor de construcție, au fost alocați 16 mii de lei, iar pentru procurarea unor „materiale” pentru Ziua Independenței și Ziua Limbii Românie au fost alocați 90 de mii de lei.

Alte sume alocate:

alocari de bani Costesti

De asemenea, au fost redistribuiți 150 de mii de lei pentru achitarea datoriei la construcția străzii Unirii din localitate. Banii au fost luați de la categoria salubrizare, unde au fost acumulate supravenituri.

alocari bani costesti

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările