ialovenionline

Guvernare locală

224156

Consilierii din Gangura și Văratic sunt convocați la ședința ordinară

19 mai 2023
315 vizualizări

Consilierii locali din comuna Gangura sunt așteptați pe 22 mai, ora 9:00,  iar cei din localitatea Văratic pe 23 mai, ora 14:00, la ședința ordinară a consiliului.

Pe ordinea de zi a dispoziției semnată de primarul comunei, Marcel Bobeica, sunt prevăzute 10 subiecte. Consilierii vor discuta despre participarea localității la programul „Satul European Expres” și proiectul LEADER privind dezvoltarea rurală. Tot la această ședință va fi aprobat rezultatele unei licitații și va fi anunțată o altă licitație.

gangura

Iar ordinea de zi a ședinței consiliului local din Văratic prevede 8 subiecte. La această ședință se vor atribui loturi pentru construcții locative, se va stabili cotele de impozit pentru pășunat și se va modifica bugetul local al localității.

Screenshot 2023 05 18 10.18.43

Amintim că toate ședințele consiliilor sunt publice și orice cetățean poate asista la ele.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările