ialovenionline

Guvernare locală

SEdinta consiliului 14.12.23

Consilierii din Ialoveni și-au stabilit „salariul” pentru munca depusă în Consiliul orășenesc

20 decembrie 2023
475 vizualizări

600 de lei. Este indemnizația pe care consilierii din Ialoveni și-au stabilit-o pentru participarea la fiecare ședință a consiliului orășenesc. Decizia a fost aprobată de cei 20 de consilieri prezenți la ședința din 14 decembrie 2023.

Indemnizația votată de noii consilieri este cu 100 de lei mai mare decât indemnizația pe care și-au stabilit-o consilierii din mandatul precedent. De menționat că, din această sumă se reține impozitul pe venit (12%).

Dezbaterea proiectului a stârnit amuzamentul consilierilor, care au glumit în jurul acestui subiect.

-„În comisii a fost propusă și s-a ajuns la un numitor comun, suma de 600 de lei. Dacă sunt propuneri, poftim”, a spus președintele ședinței. 

-„Toți au, dar tac!”, a spus, mai în glumă, mai în serios, un consilier. 

Un alt consilier a propus menținerea sumei de 500 de lei, însă, la final a votat împreună cu colegii săi pentru suma de 600 de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările