ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Tipala 1

Consilierii din Țipala ar putea respinge demersul liceului de a premia elevii participanți la concursurile raionale

3 iulie 2024
210 vizualizări

Consilierii din comuna Țipala vor examina în cadrul ședinței consiliului local demersul Liceului Teoretic Țipala privind identificarea resurselor financiare, pentru premierea elevilor participanți la concursurile raionale. Decizia urmează a fi aprobată la ședința consiliului, care este planificată pe 4 iulie, ora 17:00, în incinta primăriei.

Potrivit proiectului de decizie, publicat pe pagina oficială a primăriei, consilierii ar putea respinge demersul, din lipsă de bani. 

tipala

Pe ordinea de zi a ședinței mai sunt și alte subiecte precum finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunei: teren de joacă pentr satul Bălțați, Teren de joacă pentru satul Budăi, cofinanțarea proiectului de seniori din satul Țipala, cât și modificarea bugetului pentru anul 2024.

Amintim că ședințele consiliului sunt publice și orice cetățean poate asista la ședințe.


tipala 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările