ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul raional Ialoveni. 9 august 2023

Consilierii raionali, convocați în ședință extraordinară. Oferirea unui nou titlu de „Cetățean de onoare al raionului” – pe ordinea de zi

9 august 2023
510 vizualizări

Consilierii raionali sunt convocați în ședință extraordinară pe data de 10 august 2023, ora 11:00, prin dispoziția președintelui raionului Ialoveni, Mihail Silistraru. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte. În dispoziția publicată pe Registrul Actelor Locale, mai multe informații au fost radiate, însă proiectele de decizie publicate pe pagina Consiliului Raional sunt intacte.

Printre subiecte se numără încetarea contractului individual de muncă a directorului Școlii sportive din Ialoveni, dar și a mai multor șefi de centre de sănătate din raion (Mileștii Mici, Ruseștii Noi, Văsieni, Răzeni – demisia șefei instituției).

De asemenea vor fi alocate mai multe sume de bani către diverse Primării, școli, instituții etc., dar și pentru implementarea proiectului de reconstrucție a Stadionului Raional.

Un alt proiect ține de acordarea unui noi titlu de „Cetățean de Onoare al raionului Ialoveni”. Titlul urmează a fi oferit colecționarului Petru Costin. Amintim că la ședința anterioară, din 25 mai, acest titlu a fost oferit lui Constantin Toma, Primarul municipiului Buzău, România.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările