ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul raional Ialoveni IaloveniOnline

Consilierii raionali, convocați în ședință. Vor fi aprobate salariile șefilor Centrelor de sănătate

19 februarie 2024
309 vizualizări

Consilierii raionali sunt convocați în ședință ordinară vineri, 23 februarie, ora 11:00, în sala mare din incinta Consiliului Raional Ialoveni. Pe ordinea de zi sunt 27 de proiecte. 

Consilierii urmează să aloce mai multe sume de bani pentru stadionul raional, pentru finisarea edificării bustului lui Ștefan cel Mare, pentru susținerea parțială a serviciului de pompieri în 6 localități, dar și pentru procurarea unui nou cazan de alimentare cu gaz pentru Gimnaziul Gangura. 

De asemenea, prin decizia Consiliului Raional urmează a fi stabilite salariile conducerii Centrelor de Sănătate din raion. Câteva decizii vizează reglementarea activității Centrului Stomatologic Ialoveni, Întreprindere municipală aflată în subordinea Consiliului Raional Ialoveni. 

Un alt proiect vizează aprobarea demisiei șefei Centrului de Sănătate Bardar, Irina Ursuleac. 

Proiectele de decizie pot fi consultate AICI.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările