ialovenionline

Guvernare locală

Consilierii Marcel Vovc și Vitalie Balan la ședințele de consilii din IaloveniConsilierii Marcel Vovc și Vitalie Balan la ședințele de consilii din Ialoveni

Consilierul Platformei DA, Marcel Vovc a renunțat la mandat

9 octombrie 2020
851 vizualizări

Încă un consilier din Consiliul orășenesc Ialoveni și-a depus mandatul și în locul lui a acces un candidat supleant. Marcel Vovc, ales consilier pe lista Blocului ACUM ( Platforma Da) a renunțat la fotoliul de consilier și mandatul a fost oferit candidatului supleant Vasile Balan.

La aproape un an de la alegerile locale din luna octombrie 2019, mai mulți consilieri și-au depus mandatele și în locul lor au venit supleanți.

De la Partidul Politic „Șor” a depus mandatul Anatol Nofit și a fost înlocuit de Vasile Molovata

De la Partidul Democrat a renunțat la mandat Veaceslav Cernat și în locul lui a venit supleantul Ion Cujbă.

Cele mai multe modificări în componența fracțiunii de consilieri a făcut Blocul ACUM.

Prima a renunțat la mandat, în favoarea funcției de vicepreședinte de raion, Victoria Marian Bogos, iar în locul ei în Consiliul orășenesc Ialoveni a acces Natalia Draguțan.

Un alt consilier ales pe lista acestei formațiuni politice care și-a depus mandatul este Oleg Cioclea, care a plecat peste hotare. În locul lui a devenit consilieră Ana Doschinescu.

Un alt consilier care și-a depus mandatul, încă în primele luni după alegeri este Vasile Popa de la Partidul Liberal Democrat din Moldova. În locul lui în Consiliul orășenesc Ialoveni a venit Aliona Cojocaru.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările