ialovenionline

Guvernare locală

Untitled designnnn

Consiliile locale din Horești și Mileștii Mici se întrunesc în ședință, în această săptămână

24 ianuarie 2022
505 vizualizări

În această săptămână, în alte două localități din raionul Ialoveni se vor convoca consiliile locale. Potrivit dispozițieie nr.2 din 21 ianuarie, consilierii din Horești urmează să se întâlnească  pe 28 ianuarie, la ora 8:30 în prima ședință ordinară a anului 2022. Aceștea urmează să stabilească taxe și să repartizeze mai multe resurse financiare. Iar consiliul Local din Mileștii Mici are convocată ședința pe data de 27 ianuarie, la ora 16:00. 

 Consilierii din Mileștii Mici urmează să aleagă reprezentantul consiliului în comisia de concurs pentru stabilirea directorilor în instituțiile de educație timpurie din comună.

272425532 299919248830991 4008363859576390508 n

Printre subiectele ordinei de zi a consilierilor din Horești se numără: selectarea unor sectoare de drum care urmează a fi construite din sursele financiare repartizate din Fondul Rutier în anul 2022; încasarea impozitelor; delimitarea unui teren drept proprietate publică a satului Horești; achitarea indemnizației consilierilor locali pentru participarea la ședințele consiliului local în anul 2022; expunerea la licitație publică.

Ordinea de zi cu toate subiectele poate fi văzută mai jos.

Ședințele sunt publice, iar orice persoană interesată poate asista la şedinţele consiliului local.

Sursă foto: facebook.com


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările