ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Sociteni

Consiliul local din Sociteni se întrunește în ședință. Aceștia vor aproba mai multe tarife și vor examina terenuri la licitație

13 mai 2023
383 vizualizări

Pe 22 mai, ora 16:00, în incinta primăriei Sociteni va avea loc ședința ordinară a consiliului local. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul localității Sociteni, Victor Goloman. Consilierii vor aproba tarifele la serviciul prestat de tractor și serviciul de evacuarea deșeurilor menajere.

Pe ordinea de zi se regăsesc 11 subiecte printre care examinarea terenurilor la licitație, aprobarea tarifelor, prelungirea relațiilor contractuale de arendă funciară.

Consilierii urmează să mai examineze cereri din partea cetățenilor, alocarea resurselor financiare elevilor din localitate pentru reușitele la învățătură în anul 2022-2023 și participarea primăriei Sociteni la Programul Național „Satul European Expres”. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările