ialovenionline

Guvernare locală

20230505 172713 scaled

Consiliul orășenesc Ialoveni nu a permis construcția unui bloc cu 8 etaje în centrul orașului

12 mai 2023
641 vizualizări

Proiectul privind construcția unui bloc de locuit cu 8 etaje pe strada Ștefan cel Mare nr. 2 din Ialoveni. Consilierii locali nu au votat nici pentru, nici împotriva proiectului, ci s-au abținut. Astfel, proiectul se consideră neaprobat.

La ședința consiliului de astăzi, 12 mai, au venit locuitorii blocului de pe strada Petre Ștefănucă 3, din imediata apropiere unde agentul economic solicită construcția noului bloc. Ca și la consultările publice din 5 mai, organizate de Primăria Ialoveni, oamenii s-au arătat împotriva construcției blocului, cu argumentul că acesta se va afla prea aproape de blocul în care ei locuiesc, iar construcția noului bloc va afecta siguranța blocului lor.

Știrea se completează…


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările