ialovenionline

Guvernare locală

primaria hansca 2020Foto: facebook/Primăria Hansca

Consiliul sătesc Hansca este convocat în ședință. Primăria publică doar Ordinea de zi, fără nici un document aferent

9 aprilie 2021
583 vizualizări

Ședința Consiliului sătesc Hansca va avea loc astăzi, 9 aprilie 2021, ora 18.00, în incinta primăriei. Pe Ordinea de zi sunt menționate 8 chestiuni, însă primăria Hansca nu a atașat proiectele de decizii cu anexele aferente, chiar dacă în condițiile actuale de pandemie, pentru majoritatea cetățenilor, internetul reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici.

În cadrul ședinței se va discuta despre executarea bugetului localitații pentru anul 2020, alocarea mijloacelor financiare, aprobarea Regulamentului „Cu privire la modul de acordare a ajutorului material, a premiilor, a sporurilor de compensare și îndemnizațiilor unice”, dar și alte subiecte de interes public.

Menționăm că la solicitarea IaloveniOnline de a transmite proiectele de decizii, primăria Hansca nu a expediat nici un răspuns. La fel cum primăria Hansca a ignorat solicitarea noastră de a fi incluși în lista părților interesate pentru a fi informate în mod prioritar despre ședințe și proiectele de decizii ale consiliului sătesc, în conformitate cu pct. 7 din Hotărârea Guvernului 967/2016 privind mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional.

Ordinea de zi a ședinței:

ordine de zi hansca 09 04 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările