ialovenionline

Guvernare locală

primaria suruceni 2020Foto: facebook/Comunitatea-Suruceni

Consiliul sătesc Suruceni se întrunește în ședință pe 21 ianuarie 2021

19 ianuarie 2021
663 vizualizări

Pentru Ordinea de zi sunt propuse șapte subiecte, printre care aprobarea Strategiei de dezvoltare socio-economică a localității pentru perioada 2021-2027 și aprobarea Planului de acțiuni 2021-2022. Anunțul a fost plasat pe pagina de facebook a primăriei Suruceni, însă fără a atașa proiectele de decizii.

Cu toate că Strategia de dezvoltare și Planul de actiuni sunt cele mai importante documente de planificare a unei localități și necesită a fi consultate cu cetățenii, proiectele acestor documente lipsesc de pe pagina primăriei Suruceni.

sedinta consiliu suruceni 01 2021

Şedinţele consiliului local sînt publice și orice persoană interesată poate asista la eveniment. Conform punctului 5 din articolul 17 al Legii privind administrația publică locală „Împiedicarea accesului liber la şedinţele consiliului local sau compromiterea procesului decizional prin acţiuni deliberate de ascundere a informaţiei de interes public se sancţionează conform legislaţiei în vigoare”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările