ialovenionline

Guvernare locală

primaria vasieni 05 2021Foto: Primăria satului Văsieni

Consiliul sătesc Văsieni se întrunește în ședință, cu accesul cetățenilor interzis

2 iunie 2021
669 vizualizări

Convocarea Consiliului sătesc Văsieni a fost anunțată prin publicarea pe pagina de Facebook a dispoziției primarului în acest sens, însă proiectele de decizii nu au fost făcute publice. Aceasta se întâmplă în condițiile actuale de pandemie, când pentru majoritatea cetățenilor, instrumentele online reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici. În același anunț se mai spune că, “în contextul situației epidemiologice, ședința se va petrece decât cu Consilierii, accesul altor persoane fiind interzis!”.

Întrunirea va avea loc la 3 iunie, în sala de ședințe a primăriei, cu începere de la ora 16:00. Pe ordinea de zi a acesteia sunt introduse patru subiecte: cu privire la situația epidemiologică din sat, cu privire la situația criminogenă, cu privire la pregătirea de alegerile anticipate din 11 iunie și cu privire la planul de activitate al Consiliului în trimestrul III al anului curent. 

Potrivit constatărilor făcute de Comisia raională extraordinară de sănătate publică Ialoveni în ședința din 21 mai, satul Văsieni se află sub cod galben de alertă epidemiologică, alături de alte cinci localități ale raionului.  

În consecință, Primăria promite în postarea pe rețeaua de socializare că va “încerca a transmite ședința on-line, cât pe pagina Primăriei Văsieni, atît pe pagina primarului”.

ordine de zi vasieni 05 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările