ialovenionline

Guvernare locală

Consultări publice, anunțate de Consiliul Raional Ialoveni

6 mai 2024
207 vizualizări

Câteva proiecte de decizie sunt supuse consultărilor publice de către Consiliul Raional Ialoveni. Cetățenii le pot consulta și trimite Consiliului recomandări până la data de 16 mai, ori pot participa la data de 16 mai 2024, ora 15.00 în sala mică de ședințe din incinta Consiliului raional la dezbaterea proiectelor de decizii și examinarea recomandărilor.

Este vorba despre patru proiecte de decizie:

1. Cu privire la aprobarea Regulamentului Consiliului teritorial pentru protecția drepturilor copilului.

2. Cu privire la aprobarea Planului teritorial de acțiuni privind implementarea Programului național de prevenire și control al bolilor netransmisibile prioritare pentru anii 2023-2027, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 129/2023 în raionul Ialoveni. (Nota informativă poate fi consultată AICI, planul propriu zis – AICI. )

3. Cu privire la aprobarea Planului de acțiuni pentru asigurarea egalității de gen în cadrul Consiliului raional Ialoveni pentru perioada 2024-2027

4. Cu privire la aprobarea Acordului de finanțare a Proiectului „Construcția stadionului raional Ialoveni” între Consiliul raional Ialoveni și Consiliul Județean Arad, România

Recomandările pe marginea proiectelor de decizii supuse consultărilor publice pot fi expediate până la data de 16 mai 2024, ora 14:00, la adresa Consiliului raional Ialoveni, or. Ialoveni str. Alexandru cel Bun nr. 33, sau pe adresa electronică [email protected].

Proiectele de decizii sunt disponibile pe pagina web oficială www.il.md, la compartimentul „Transparența decizională”, secțiunea „Consultări publice”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările