ialovenionline
Screenshot 2023 06 19 at 15.42.55

Consultări publice, la Văratic. Un agent economic solicită modificarea destinației a două terenuri, pentru a construi un depozit agricol

20 iunie 2023
290 vizualizări

Primarul de Văratic a semnat o dispoziție prin care se vor organiza audieri publice. Subiectul consultărilor publice constituie cererea unui SRL de a schimba destinația unor terenuri și corela modificările în Planul Urbanistic General al localității. Consultările urmează să aibă loc la data de 23 iunie 2023, ora 13:00, în sala de ședințe a Primăriei satului Văratic.

Din dispoziția primarului, publicată în Registrul Actelor Locale, a fost radiat numele SRL-ului care a depus cererea, deși numele agentului economic nu constituie date cu caracter personal. De asemenea, din dispoziție nu este clar despre care terenuri este vorba și ce modificări vor fi dezbătute.

Reporterul IaloveniOnline a solicitat de la Primăria Văratic detalii despre subiectul ce urmează a fi supus consultărilor, inclusiv terenurile vizate, cât și modificările solicitate de agentul economic.

Potrivit cererii, agentul economic solicită modificarea destinației a două terenuri, din teren pentru „dezvoltare rurală” în teren pentru „dezvoltare industrială”. Pe respectivele terenuri, agentul economic intenționează să construiască un depozit agricol.

Screenshot 2023 06 21T200018.915

Este vorba despre următoarele două terenuri:

teren Varatic 181
screenshot varatic 182

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările