ialovenionline

Guvernare locală

spitalul raional ialoveni 2022

Consultări publice privind divizarea Centrului de Sănătate Ialoveni de Spitalul raional Ialoveni

1 iulie 2022
1221 vizualizări

Consiliul raional laloveni în colaborare cu Primăria orașului laloveni anunță desfășurarea consultărilor publice cu privire la necesitatea divizării Centrului de Sănătate laloveni de Spitalul raional laloveni. Evenimentul va avea loc pe data de 7 iulie 2022, în incinta Casei de Cultură din orașul Ialoveni, cu începere de la ora 18:00.

Locuitorii raionului sunt îndemnați să trimită propuneri pe marginea acestui subiect până la data de 7 iulie 2022, ora 15.00, pe adresa Consiliului raional Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 33, or. laloveni sau pe adresa electronică [email protected].

Divizarea acestor două instituții medicale, una raională și alta orășenească, stă pe agenda autorităților publice locale de mai mulți ani. Conform Șefului Spitalului raional Ialoveni, Dinu Șargu, această remaniere este o condiție impusă de Agenția Națională pentru Sănătate Publică pentru a acredita Spitalul Raional Ialoveni. De cealaltă parte, Stelian Cucu, șeful Centrului de Sănătate Ialoveni, declară că spațiul propus pentru mutare este prea mic, iar instituția pe care o conduce are nevoie de mai multe încăperi.

Citiți mai multe detalii în articolul publicat pe IaloveniOnline din 18 februarie 2022.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările