ialovenionline

Guvernare locală

str alexandru cel bun ialoveni 3

Consultări publice privind siguranța circulației rutiere pe drumurile aflate în gestiunea Consiliului Raional Ialoveni

22 decembrie 2021
529 vizualizări

Vicepreședinta raionului Ialoveni, Victoria Marian Bogos, anunță consultări publice în privința asigurării circulației rutiere în raionul Ialoveni, pe străzile aflate în gestiunea Consiliului Raional Ialoveni.

„Stimați cetațeni, primari, consilieri, activiști civici și oameni implicați ai raionului Ialoveni! Joi la ora 10.00 se va întruni comisia raională pentru Asigurarea Securitatății Circulației Rutiere, unde vom face totalurile anului 2021 și vom stabili priorități pentru 2022 legate doar de sectoarele de drum cu indicele „L” indicate în poza de mai jos, doar aceste sectoare sunt în gestiunea consiliului raional Ialoveni. Încurajăm să veniți cu propuneri constructive, acceptăm obiecțiile și căutăm soluțiile la ele. Puteți scrie sugestiile atât în comentarii, cât și în privat”, scrie Victoria Marian Bogos.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările