ialovenionline
acces interzis politia victime

Costești: Cadavrul unei persoane a fost depistat într-un canal de scurgere a apei

4 mai 2023
2738 vizualizări

O femeie de 72 de ani a fost depistată ieri, 3 mai, în stare inconștientă, într-un canal de scurgere a apei din satul Costești. Poliția a fost sesizată la ora 12:45.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, „La fața locului, polițiștii au depistat cadavrul unei femei de 72 ani, care preliminar ar fi mers după capre în câmp. La examinarea exterioară a cadavrului, de către medicul legist nu au fost observate careva semne de moarte violentă” susține ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost îndreptat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a survenirii decesului. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările