ialovenionline
1be5c85837b108cb5b5a34abddd7592c2affcecdc3cfdc565d7ad314c031215c

Costești: O femeie ar fi fost bătută și rănită de către soț

10 iunie 2024
5241 vizualizări

O femeie de 40 de ani din Costești a ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi fost bătută și rănită de către soțul său, cu care sunt în proces de divorț. Incidentul a avut loc pe 8 iunie, în localitatea Costești, iar poliția a fost chemată de vecini.

„La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 43 ani, fiind în stare de ebrietate, urmare a unui conflict iscat între acesta și soția sa de 40 ani, aflați în proces de divorț, bărbatul i-a aplicat victimei multiple lovituri peste diferite părți ale corpului cu un obiect dur, iar cu un obiect ascuțit i-a produs 2 plăgi în regiunea gâtului. 

Femeia a fost  transportată la spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical specializat”, precizează ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco, pentru Ialovenionline.

Bănuitul  a fost reținut pe un termen de 72 ore. 

Pe acest caz a fost inițiat o cauză penală pentru tentativă de omor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările