ialovenionline
1be5c85837b108cb5b5a34abddd7592c2affcecdc3cfdc565d7ad314c031215c

Costești: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat cu un obiect ascuțit

25 iunie 2024
1696 vizualizări

Un bărbat de 39 de ani din Costești a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost atacat cu un obiect ascuțit de un consătean de-al său. Între cei doi s-a iscat un conflict, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc ieri, 24 iunie.

„La fața locului polițiștii au stabilit că doi bărbați de 39 și 46 ani aflați la în gospodăria unui consătean, după ce au consumat băuturi alcoolice între ei s-ar fi iscat un conflict, urmare a căruia bărbatul de 46 ani  i-ar fi aplicat celuilalt bărbat o lovitură în abdomen cu un obiect ascuțit (o furcă). 

Victima a fost preluată de un echipaj pentru acordarea ajutorului medical specializat. 

Suspectul sa dovedit a fi evidența medicului psihiatru, opunând rezistență oamenilor legii, au fost aplicate mijloacele speciale, ulterior bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Republican de Psihiatrie”, precizează ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Pe caz a fost inițiat un proces penal  pentru stabilirea tuturor circumstanțelor


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările