ialovenionline
politia1 900x505 1

Costești: Un minor de 15 ani ar fi înjunghiat un bărbat de 34 de ani în urma unui conflict iscat între cei doi

18 septembrie 2023
9223 vizualizări

Un minor de 15 ani ar fi înjunghiat un bărbat de 34 de ani, în urma unui conflict iscat între cei doi.  Victima a fost transportată la spital, însă ca urmare a leziunilor primite a decedat. Incidentul a avut loc, aseară, 17 septembrie, în localitatea Costești.

„Aseară, ora 22:30, poliția din Ialoveni a fost sesizată precum că un bărbat din Costești ar avea o plagă în regiunea pieptului.  La fața locului, polițiștii au stabilit că un adolescent  de 15 ani, deplasându-se la domiciliul unui cunoscut de-al său de 34 ani, din aceeași localitate, la un moment dat între cei doi s-ar fi iscat un conflict,  minorul aplicându-i bărbatului o lovitură cu cuțitul în regiunea pieptului. 


Victima a fost transportată de urgență la spital, unde urmare a leziunilor primite a decedat”, spune ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco. 

Pe caz acest caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 151 Cod Penal, pe faptul vătămării intenționate grave a sănătății, soldate cu decesul victimei.


Minorul a fost reținut pe un termen de 72 ore.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările