ialovenionline
sectia Covid Ialoveni scaledIntrarea în Secția COVID-19 din Sptialul raional Ialoveni// Foto: VEACESLAV AFTENE

COVID-19 în orașul Ialoveni. Situația generală la data de 9 noiembrie 2020

9 noiembrie 2020
585 vizualizări

Încă un număr de 14 locuitori din orașul Ialoveni au fost depistați pozitivi la testul de Covid-19  în ultimele 24 de ore, conform informațiilor de la Centrul de Sănătate Publică Ialoveni.

De la începutul pandemiei în luna martie, până astăzi 9 noiembrie, în orașul Ialoveni au fost confirmate, în total 712 de cazuri de Covid-19, dintre care 39 la copii și 673 la maturi.

Un număr de 605 persoane, dintre care 569 maturi și 36 copii s-au tratat deja. Persoane care au decedat de Covid-19 sunt în total 17.

Persoane aflate în tratament

Doar 12 persoane, din care 10 maturi și 2 copii sunt la ora actuală spitalizate. Alte 78 de persoane (77 maturi și 1 copil) urmează tratament la domiciliu.

situatia Covid laloveni 9 noiembrie

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările