ialovenionline
acces interzis politia victime

Crimă, la Bardar. Un bărbat și-a ucis soția în propria gospodărie

1 februarie 2022
1074 vizualizări

Un bărbat de 65 de ani și-a ucis soția în vârstă de 61 de ani, în propria gospodărie. Cazul a avut loc astăzi, 1 februarie, în localitatea Bardar. Poliția a fost sesizată la ora 11:45.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco, inițial, oamenii legii au fost anunțați cu privire la un conflict într-o gospodărie. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat cadavrul unei femei de 61 de ani, într-o seră din gospodărie, cu semne de moarte violentă (plăgi în regiunea gâtului).

Suspect de comiterea infracțiunii s-a dovedit a fi chiar soțul victimei, un bărbat de 66 ani, care după comiterea crimei a încercat să se sinucidă.

Bărbatul a fost reținut pe un termen de 72 ore. Pe cazul dat a fost inițiată cauză penală în baza art. 145 alin 2 Cod penal – omorul intenționat.

Dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 20 de ani sau detenție pe viață.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările