ialovenionline
3 1500x844 1

CSE Ialoveni a decis să aloce bani pentru înlăturarea pagubelor în urma ploilor

14 iunie 2024
260 vizualizări

Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Ialoveni a decis alocarea din fondul de rezervă suma de 200 de mii de lei Primăriei orașului Ialoveni și 20 de lei pentru satul Dănceni, gimnaziului „Alexandrina Rusu”, pentru înlăturarea pagubelor provocate de intemperiile din noaptea de 11-12 iunie. Comisia pentru Situații Excepționale s-a intalnit în ședință pe 13 iunie unde a examinat demersurile parvenite în adresa Consiliului raional Ialoveni.

Conform demersurilor și deciziilor Comisiilor teritoriale pentru Situații Excepționale din localitățile raionului Ialoveni, parvenite în adresa Consiliului raional Ialoveni, vântul puternic și ploile abundente din noaptea de 11-12 iunie au cauzat pagube în satul Dănceni și orașul Ialoveni, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția rapidă a administrației publice locale și a membrilor Comisiilor pentru Situații Excepționale teritoriale.

Astfel, pentru în orașul Ialoveni a fost deteriorat acoperișul unui bloc de locuit de pe strada Alexandru cel Bun nr. 28. Totodată, la adresele Alexandru cel Bun nr.2, nr.2/1, str. Petre Ștefănucă nr.36, nr.36/a, nr.36/b, vântul puternic a cauzat pagube semnificative la acoperișurile blocurilor de locuit.

În localitatea Dănceni au fost smulse 6 foi de ardezie de pe acoperișul Gimnaziului „Alexandrina Rusu”, colțarele-suport, șandramaua și ulucile de scurgere a apei pluviale.

w23

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările