ialovenionline
vlad bercu NepalLucia Tăut și Vlad Bercu cu drapelul raionului Ialoveni pe unul din piscurile munților Hymalaya

Cu drapelul Ialoveniului prin munții Hymalaya, la 4 mii de metri înălțime

26 aprilie 2021
1599 vizualizări

Doi locuitori din orașul Ialoveni, Vlad Bercu și Lucia Tăut, participanți la o expediție alpinistică internațională în munții Nepalului (detalii AICI), au ridicat ridicat drapelulul raionului Ialoveni la peste 4 mii de metri înălțime, pe unul din piscurile lanțului muntos Hymalaya.

La 22 aprilie, cu Lucia Tăut, doi ialoveneni, am dus drapelul raionului Ialoveni la înălțimea de aproape 4 mii de metri, pe traseul Mardi Himal, Nepal. Pe ploaie, pe furtună, ninsoare am pășit înainte, tot mai sus și mai sus. Simți o deosebită mândrie în minutile acestea.”, scrie Vlad Bercu pe pagina sa de Facebook.

Vlad Bercu este jurnalist și analist economic, locuitor de mulți ani al orașului Ialoveni. Lucia Tăut este și ea jurnalistă de televeziune și autoare de filme documentare. Mai mulți ani a realizat emisiunea „Natura în obiectiv” de la postul național de TV, Moldova 1. E o locuitoare mai recentă în Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările