ialovenionline

Guvernare locală

alocari consiliul raional 2020Foto: facebook/Consiliul raional Ialoveni

Cum au fost distribuite investițiile în localitățile raionului în anul 2020, de către Consiliul raional Ialoveni

4 februarie 2021
737 vizualizări

Săptămâna trecută, Consiliul raional Ialoveni, a publicat un Raport care reflectă alocările și investițiile pentru localitățile din raion. Astfel, din totalul de circa 26 milioane lei, de cele mai mari alocări financiare au beneficiat satele Cigârleni – 3,44 milioane lei, Cărbuna – 3,35 milioane lei și comuna Ruseștii Noi – 2,46 milioane lei. Majoritatea din aceste resurse au fost utilizate pentru construcția unor porțiuni de drumuri locale. 

Orașul Ialoveni este următorul în diagramă, cu investiții de 2,41 milioane lei. Finanțele au fost direcționate către reparația sălii sportive a Liceului Teoretic “Petre Ștefănucă”, procurarea tehnicii de curățare a drumurilor, amenajarea teritoriului Liceului Teoretic “Andrei Vartic”, subvenționarea cheltuielilor pentru ruta de troleibuz nr. 36 etc.

De menționat, că repartizarea investițiilor a fost calculată și pe cap de locuitor, cele mai dezavantajate localități conform acestui criteriu fiind și cele mai populate: orașul Ialoveni, satul Costești și comuna Răzeni.

Vă prezentăm mai jos Raportul integral:

alocari consiliul raional 2020 1
alocari consiliul raional 2020 2
alocari consiliul raional 2020 3
alocari consiliul raional 2020 4
alocari consiliul raional 2020 5
alocari consiliul raional 2020 6
alocari consiliul raional 2020 7
alocari consiliul raional 2020 8

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările