ialovenionline
granturi initierea afacerilor

Curs de educație antreprenorială, urmat de 10 granturi pentru inițerea afacerilor, adresat tinerilor din raionul Ialoveni

13 iulie 2022
1411 vizualizări

Ți-ai dorit vreodată să-ți lansezi propria afacere, dar nu știi sigur de unde să începi? Cursul gratuit de educație antreprenorială pentru tinerii din raionul Ialoveni – ar putea fi punctul de plecare!

Organizat de Asociația Obștească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni și suportul financiar al Uniunii Europene prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul proiectului „Fondul de antreprenoriat pentru tineri Ialoveni”, programul oferă posibilitate tinerilor din localitățile raionului Ialoveni, să beneficieze de instruire, formare și finanțare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri.

Cursul este conceput pentru a ajuta tinerii să profite de oportunitățile antreprenoriale, oferind abilități și competențe esențiale pentru a reuși în mediul de afaceri de astăzi, inclusiv dezvoltarea de planuri de afaceri, elaborarea de proiecții financiare și formularea de strategii de dezvoltare, alături de alți tineri și tinere cu aspirații similare.

Sesiunile vor fi susținute de o echipă de traineri cu experiență vastă în domeniul instruirilor, asistenței și consultanței în afaceri. Un aspect unic al cursului, este faptul că, 10 din cele mai bune idei de afaceri, vor fi finanțate și se vor bucura de asistență individuală din partea unui mentor în administrarea afacerii inițiate. Cursul va putea găzdui până la 25 de tineri.

Sesiunile sunt gratuite și deschise tuturor tinerilor din raionul Ialoveni care au vârsta de 15-29 ani, nu sunt angajați în câmpul muncii, nu studiază în cadrul sistemului formal de educație și nu participă la niciun fel de cursuri sau alte instruiri în afara sistemului formal de educație.

Instruirile vor avea loc în perioada 25 iulie – 11 septembrie 2022 în sala mare de ședințe din cadrul Consiliului Raional Ialoveni.

Tinerii interesați de participarea în cadrul cursului sunt invitați să completeze formularul de înregistrare până pe data de 24 iulie 2022 accesând linkul: https://forms.gle/2dG6jVXZwieNoumc8

Pentru clarificări și informații suplimentare, puteți apela la numărul de telefon 0 268 73 325 (persoana de contact: Galina Spinenco).

Cheltuielile de alimentare, transport și materialele de suport vor fi asigurate de către organizatori.

Nu rata această oportunitate de formare și finanțare! Investește în tine și fii administratorul propriei afaceri!


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările