ialovenionline
Foto simbolFoto simbol

De astăzi, energia electrică va costa mai puțin

14 noiembrie 2023
385 vizualizări


De astăzi, cetățenii vor achita mai puțin pentru energia electrică. Noile tarife au intrat în vigoare astăzi, după ce deciziile de micșorare a tarifului aprobat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) au fost publicate în Monitorul Oficial.

Consumatorii casnici din centrul și sudul țării vor achita 2 lei și 39 de bani pentru un kWh, cu 18 bani mai puțin decât anterior.

Iar consumatorii din nordul țării vor achita un tarif de 2 lei și 88 de bani pentru un kWh, cu 32 de bani mai mic față de cel precedent.

Ultima dată, tariful la energie electrică a fost actualizat în iulie 2023, atunci când prețurile au scăzut cu 38 – 42 de bani per kWh.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările