ialovenionline

Guvernare locală

luceafarul str 2019 scaledStrada Luceafărul după o ploaie puternică// foto din arhivă

Doar două proiecte de investiții capitale planificate în orașul Ialoveni în anul 2021

7 aprilie 2021
513 vizualizări

Doar două proiecte de investiții capitale planifică să facă Primăria Ialoveni în anul 2021 în orașul Ialoveni. Cel puțin asta este indicat în tabelul „Lista proiectelor de investiții capitale ale bugetului local pe anul 2021” din anexa la bugetul aprobat prin decizia 01/03 din 26 februarie 2021, intitulată „Cu privire la modificarea bugetului orașului Ialoveni și alocarea de mijloace speciale”.

tabel investii capitale ialoveni

Primul proiect se numește „Reabilitarea apeductului cu D 300mm (fontă) din strada Testimițeanu, orașul Ialoveni”. Pentru realizarea lui este indicată suma de 2 milioane 373 mii de lei din veniturile colectate în bugetul local.

Cel de al doilea proiect este intitulat „Construcția sistemului de canalizare pe strada Luceafărul și str. Florilor”. Pentru implementarea lui sunt prevăzuți 1 milion 200 mii de lei din „Transferuri cu destinație specială pentru cheltuieli capitale la bugete de alt nivel”.

strada Florilor
Strada Florilor unde este planificat construcția sistemului de canalizare

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările