ialovenionline
sursa: gov.md

DOC// 335 de laptopuri, pentru elevii din raionul Ialoveni. Lista școlilor cărora le-au fost repartizate

20 mai 2021
1383 vizualizări

10.000 de laptopuri au fost procurate în cadrul Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova”  – un împrumut investițional acordat de Banca Mondială, pentru necesitățile elevilor din toate raioanele republicii. Raionului Ialoveni i-au revenit 335 de laptopuri, iar o decizie prin care lotul a fost transmis în gestiunea Consiliului Raional Ialoveni a fost aprobată în cadrul ultimei ședințe a Consiliului.

Valoarea unui laptop este de 5 243 de lei. Potrivit șefului Direcției Generale Educație Ialoveni, Ion Scutaru, laptopurile au fost repartizate școlilor din raion ieri, 19 mai. Din cauza că anul școlar se încheie deja, acestea vor fi oferite elevilor care au nevoie începând cu următorul an de studii.

Cele 335 de laptopuri au fost repartizate următoarelor instituții de învățământ din raionul Ialoveni:

Captura
Captura 1

De asemenea, UNICEF a oferit 295 de camere web pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal din Republica Moldova. Din cifra totală, raionului Ialoveni i-au revenit 8 camere web:

Captura 3

Decizia Consiliului Raional prevede și preluarea, cu titlu gratuit a 3 314 butelii de dezinfectant lichid pentru mâini, fiecare a câte 5 litri,  care de asemenea, vor fi utilizate de instituțiile de învățământ din raionul Ialoveni.

Decizia integrală o puteți consulta mai jos:

nr4 60a4988d96637.pdf by Mira Lidia


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările